Оферти за лято 2020 Анталия - почивка на море в Турция

Анталия е живописен град в Турция, заобиколен от високи планини и административен център на едноименния вилает. Град Анталия е разположен на средиземноморското крайбрежие на югозападна Турция и има население над 775 хиляди жители, което през лятото става няколко милиона заради туристите от цял свят.

Antalya All Inclusive

Анталия Турция притежава уникална природа - съчетание между кристално чисто море и красотата на планината Торос, привлекателни плажове - и невероятна атмосфера - множество нощни клубове, барове, ресторанти, кафенета и исторически забележителности в околностите.

Градът е известен не само в Турция, но и в целия свят с първокачественото обслужване в заведенията и ултра ол инклузив хотелите, гостоприемността на местното население и кристално чистото море.

Всички тези черти, множеството туристически забележителности и централното й разположение на Турската Ривиера правят района топ туристическа дестинация за евтини почивки през лятото, както и близостта й с топ курортите Белек, Алания и Сиде в Турция. А многобройните оферти за намаления, ниски цени, различни отстъпки и промоции за пакетите за почивка със самолет, автобус или собствен транспорт правят района топ туристическа дестинация не само на Турската Ривиера, но и в цяла Европа.

Популярни публикации от този блог

Анталия All Inclusive почивки със самолет лято 2020 в Турция

Анталия Турция оферти и цени на хотели